Login
Users in total:   6670
Forgotten Login?
Længste distance
sidste 2 dage
1. Lars Aasted (60)
10.3 km Løb
Igår

2. Thomas Christensen (49)
7.6 km Gang
Igår

3. Karen Devantier (57)
7.15 km Gang
Igår

Hurtigste træningspas
sidste 2 dage
1. palle ROSEN Madsen (69)
1 km Løb - Interval
17.65 km/t
Igår

2. palle ROSEN Madsen (69)
.1 km Løb - Bakke
15 km/t
Igår

3. palle ROSEN Madsen (69)
6.52 km Løb - Bakke
14.32 km/t
Igår

Vidste du?
Opret dig som bruger og få en træningsdagbog
Get your own training calendar
Keep track of your training with KeepOnMovings online training calendar.
Read about the advantages you get by joining KeepOnMoving.
Tilmeld dit firma eller din klub
Create your own Team
Join and create your own Team and get the benifits of having a Team.
Read more about the Team concept.Article

Backby Tommy Kirk Damsgaard, 28-07-2008
En badedag ved Blokhus

Måske skulle jeg være blevet på stranden.....
Sådan var tankerne på de sidste kilometer af halvmarathonløbet ved Blokhus.

Forventningerne var tårnhøje. Foråret bød på god træning og der var masser af kilometer i benene. Holstebro og Lillebælt var gået godt. Nu skulle der rigtigt løbes...
Starten ud af byen og ad de små snoede sommerhus veje gik fint. Masser af humør og småsnak. Bilerne holdt pænt tilbage, selvom ruten ikke var afspærret. Vejviserne hilste pænt i svingene. MEN det var varmt! Solen bagte fra en skyfri himmel og temperaturen nærmede sig de 30 grader... Luften stod stille mellem træerne, som kun gav lidt skygge. At starte ud kl. 11.30 på 21 kilometers strabasser byder man ikke "normale" mennesker.

Sundhedsstyrelsen anbefaler børn at være væk fra solen mellem 12 og 14. OG alligevel stiller en pæn flok løbere op til sådan et arrangement... Nå ja, jeg gjorde jo også...
Arrangørerne gjorde det fint, men en start kl. 9 vil være mere passende. Mange var alligevel ankommet dagen før, incl undertegnede. Blokhus kan man jo altid bruge en dag eller to på.

Tilbage til løbeturen: Mit væskebælte virkede fint, jeg kunne dosere vandet i små mængder, ellers rumler det bare. Og der var 5 km mellem depoterne... Efter 8 kilometer kom tempoet ned. 5 min pr. km var i overkanten, det var ellers gået fint til fællestræning, MEN ikke i denne varme. Efter 12-14 km passerede vi Jambo Vesterhav Camping og jeg måtte gå for første gang. Jeg var badet i sved, som var jeg netop stået op af havet...

Det kneb med at få vejret, noget jeg ellers ikke døjer med. Efter 16 km var jeg holdt op med at svede, det var ellers løbet ned at min krop indtil da. Så var jeg godt klar over, at det var ved at være slut. Der var ikke mere at gøre godt med. Turen på stranden fra Saltum nedkørslen og til Blokhus var ren overlevelse, små lunteintervaller, og så gå.

Sandet var løst, efter flere dage med fralandsvind. Bilerne havde svært ved at komme rundt, og Falck kørte parløb med Dansk Autohjælp, for at hjælpe strandgæsterne fri. Og løberne sprang lidt rundt, enkelte havde fundet fidusen og løb helt ned i vandkanten.

På torvet i Blokhus var der masser af heppere, og målet kom til syne. Og for første gang scorede jeg en medalje for den halve distance, tidligere har jeg kun set hel-løberne bære rundt på en. Dett var mit 6 halvmarathon. Tilbage ved campingvognen som holdt på stranden, fik jeg en dukkert i havet, det var en rar fornemmelse at blive kølet lidt ned.

Jeg fik hældt en masse væske i kroppen, og sluttede dagen af med en hyggelig buffet på cafe, sammen med svigerfamilien. Ikke den dårligste måde af slutte dagen, og samtidig sommerferien på.

Tilbage er der kun den sårede stolthed, tiden må gerne blive bedre til næste gang :-D
Tak til arrangørerne(Saltum Trim), alle de frivillige, samt hepperne på ruten.
Røde Kors patruljerede ruten på motorcykel, og checkede øjenkontakt med flere undervejs. Tak.
Vi ses da i 2009.


Google Reklame
Som medlem får du...
Træningsdagbog
Rute opmåling
Vægt dagbog
Træningsgrafer
Træningsruter
Styr på løbeskoene
Løbsliste
Teams
Hitlister