Login
Brugere ialt:   6670
Glemt dit Login?
Længste distance
sidste 2 dage
1. Jannick Kjersgaard (49)
14.55 km Løb
Igår

2. Súni Jacobsen (57)
13.4 km Løb
Igår

3. Bjarne Balleby (69)
8.5 km Løb
Igår

Hurtigste træningspas
sidste 2 dage
1. Jannick Kjersgaard (49)
14.55 km Løb
12.3 km/t
Igår

2. Súni Jacobsen (57)
13.4 km Løb
11.05 km/t
Igår

3. Erik Jørgensen (59)
4 km Løb
8.92 km/t
Igår

Vidste du?
Opret dig som bruger og få en træningsdagbog
Opret en træningsdagbog
Hold styr på din træning med KeepOnMoving's online træningsdagbog.
Læs mere om alle de funktioner du får ved at oprette en træningsdagbog.
Tilmeld dit firma eller din klub
Opret et Team
Tilmeld dig - og opret så et Team og få en team kalender, hvor I kan planlægge træningen.
Læs mere om oprettelsen af et Team og alle fordelene der følger med.



Artikel

Tilbage



af Michael Hein, 19-01-2005
Socialmaraton - verdens sidste maratonløb i 2004


Det blev fredag den 31. december. Jeg havde 2 dage forinden besluttet mig for at deltage i Socialmaraton på årets sidste dag. Så her følger en lille beretning om dette specielle og meget hyggelige maratonløb.
Løbet er på mange måder specielt. Ved tilmelding melder man sig til en gruppe som løber på en allerede fastlagt tid. Jeg valgte 4 timers gruppen, dette løb skulle jo nydes og desuden kendte jeg flere løbere i denne gruppe. Derudover så løber man ikke nødvendigvis med et løbenummer men i stedet med en udleveret løbetrøje med påtrykt nummer. Nå men pointen var såmænd at løbe samlet hele vejen og fartholderne gjorde deres arbejde godt. Mere om det senere..


Godmorgen

Vækkeuret ringede klokken 05.30 og jeg tumlede lidt klatøjet ud af sengen. Efter en solid omgang morgenmad var det tid til at sætte kursen mod København. Løbet skulle starte klokken 09.00 så det var bare med at komme af sted. Nå, men med tankerne om, at dette blev en rigtigt lang dag nærmede jeg mig Amager og Kastrup Svømmehal hvor løbet skulle starte. Jeg var der i god tid og kunne dermed nå at supplere morgenmaden med lidt bananer og væske.

Selve løbet ¿ og depoterne

Gruppe 1 blev sendt af sted klokken 09.00 præcis og det var en gruppe som var sat til at løbe igennem på 4,15. Jeg selv måtte vente lidt endnu. Starten gik 09.15 og dermed skulle vi gerne komme samlet i mål alle sammen. I alt var der 3 grupper og jeg må indrømme, at det var en rigtig fornuftig og ikke mindst social måde at gøre det på. Netop det sociale aspekt var i højsædet. Det var tydeligt at alle løbere nød denne tur. Snakken gik lystigt om bedrifterne året igennem og aldrig har jeg set så lidt af ruten som tilfældet var her. Man snakkede lystigt og hele tiden.
En anden ting som bør nævnes er depoterne som kom ved hver 5. km. De var fantastiske. Samtlige depoter indeholdte cola, faxe kondi, drømmekage, chokoladekage, æblestykker, rosiner og selvfølgelig vand. Ved disse depoter stoppede vi i øvrigt helt op i 2-3 minutter for at forsyne os med herlighederne.
Her styrede fartholderne igen tiden og sørgede for at alle kom samlet i gang igen. Stor ros til dem for at styre farten og gruppen fra start til slut.
Det siges i øvrigt at den største højdeforskel på Amager er på 4 meter og nu jeg tænker over det, så så vi ganske rigtigt ikke skyggen af en stigning. Løbet nærmede sig sin afslutning og vi løb stille og roligt i mål til den planlagte tid.

Champagne m.m.

Efter at være kommet glad og tilfreds i mål luntede man samlet mod lokalerne ved svømmehallen. Her var der dækket godt op til hygge og socialt samvær. Bordene i midten indeholdte champagne og kransekage. Puha, mere kage. Nå, men derudover fik man udleveret et diplom og en medalje for dagens anstrengelser.
Alt i alt et fremragende arrangement hvor man virkelig bliver forkælet som løber. 225 kroner koster dette løb og deraf går de 100 kroner endda til Rigshospitalets børneafdelinger. De penge var givet godt ud.

GODT NYTÅR !

Michael Hein


Google Reklame
Som medlem får du...
Træningsdagbog
Rute opmåling
Vægt dagbog
Træningsgrafer
Træningsruter
Styr på løbeskoene
Løbsliste
Teams
Hitlister