Login
Brugere ialt:   6670
Glemt dit Login?
Længste distance
sidste 2 dage
1. Finn Rasmussen (65)
11.3 km Løb
Igår

2. Karen Devantier (57)
8.2 km Gang
Igår

3. Thomas Christensen (49)
8 km Gang
Igår

Hurtigste træningspas
sidste 2 dage
1. Jens Lohmann (77)
5.92 km Løb
6.42 km/t
Igår

Vidste du?
Opret dig som bruger og få en træningsdagbog
Opret en træningsdagbog
Hold styr på din træning med KeepOnMoving's online træningsdagbog.
Læs mere om alle de funktioner du får ved at oprette en træningsdagbog.
Tilmeld dit firma eller din klub
Opret et Team
Tilmeld dig - og opret så et Team og få en team kalender, hvor I kan planlægge træningen.
Læs mere om oprettelsen af et Team og alle fordelene der følger med.



Artikel

Tilbage



af Senna Madsen, 12-05-2007
Brande minitri

Lørdag den 12. maj deltog jeg i Brande minitri, hvor distancen var 400 m svømning - 17 km - 4,7 løb. Der var også mulighed for en duathlon: 4km løb-17 km cykling og 4,7 km løb

Stævnet er et rigtigt motionsstævne for nye i sporten. Mange kører på deres "daglig-cykler" og i "almindeligt tøj".

Jeg følte mig egentligt lidt for meget på min racer til 36.000 og i min landshold - tridragt med påtrykt Senna og DEN (signal om at jeg deltager i internationale mesterskaber).

Skiftet fra svømning til cykling foregik gennem omklædningsrummet. De fleste kvinder aftog deres badedragt, tørrede sig og påklædte sig fra inderst til yderst (undertøj/strømper osv). Jeg havde mine sko med hurtig-luk stående på et håndklæde. Ved siden af lå min cykelhjelm og mine løse ærmer. Jeg tørrede fødderne hurtigt, på med skoene og påførte mig resten på vej ud til skiftezonen (ca 400m) og udnyttede dermed denne tid effektivt. Jeg sprang på cyklen og var ude på cykelruten som den første kvinde til trods for at flere var startet med svømning før mig.Den foregik som en slags jagt-start med start hver 2.-3. minut. Pigerne i omklædningen måbede vist lidt: hvad foregår der her? cykler man i det tøj man svømmer i - ja det gør man, selv om det kan være lidt koldt at komme af sted i vådt tøj. Men der går ikke lang tid, før man er tør. De løse ærmer varmer til gengæld og strømper er ikke nødvendige ved 4-5km.

Jeg overhalede et par mænd, men de så nu heller ikke ud til at have travlt. Den ene var meget interesseret i den omgivende natur. ja sådan kan man også køre triathlon. Det behøver ikke være "over hals og hoved".

Jeg tror, der bliver snakket om mig i Brande. Jeg følte mig som en "professionel" - på den anden side : jeg var alderspræsident med mine 56 år.

Et er sikkert: jeg skal også være med næste år. Der var utroligt flotte præmier, god forplejning samt kaffe og kage bagefter (gratis, godt afmærkede ruter.

Jeg kan kun anbefale alle at prøve en triathlon eller en duathlon i Brande for her behøver man ikke være bange for "at falde igennem" - det er snarere modsat.

Jeg tager hatten af for alle disse kvinder og mænd. De gik til den og jeg er overbevist om at flere af dem kunne blive rigtigt gode

Du kan læse en lidt mere traditionel beretning på min hjemmeside: www.sennamadsen.dk


Google Reklame
Som medlem får du...
Træningsdagbog
Rute opmåling
Vægt dagbog
Træningsgrafer
Træningsruter
Styr på løbeskoene
Løbsliste
Teams
Hitlister