Login
Brugere ialt:   6670
Glemt dit Login?
Længste distance
sidste 2 dage
1. Steen Karlsen (59)
29.8 km Gang
Idag

2. Steen Karlsen (59)
15.3 km Løb
Igår

3. Jannick Kjersgaard (49)
13.54 km Løb
Idag

Hurtigste træningspas
sidste 2 dage
1. palle ROSEN Madsen (69)
2 km Løb - Tempo
15.13 km/t
Igår

2. Jannick Kjersgaard (49)
13.54 km Løb
12.59 km/t
Idag

3. Steen Karlsen (59)
15.3 km Løb
11.73 km/t
Igår

Vidste du?
Opret dig som bruger og få en træningsdagbog
Opret en træningsdagbog
Hold styr på din træning med KeepOnMoving's online træningsdagbog.
Læs mere om alle de funktioner du får ved at oprette en træningsdagbog.
Tilmeld dit firma eller din klub
Opret et Team
Tilmeld dig - og opret så et Team og få en team kalender, hvor I kan planlægge træningen.
Læs mere om oprettelsen af et Team og alle fordelene der følger med.



Artikel

Tilbage



af Anders Lindegaard Nielsen, 14-06-2009
Ecco BIOM Løbesko

På nettet prøvede jeg forgæves for en måneds tid siden, at finde erfaringer fra folk der havde prøvet ECCO BIOM sko som bygger på et helt nyt løbekoncept. ECCO kalder det natural Motion og går ud på at man ikke skal lave kunstig støtte af din fod eller støddæmpning, men blot styrke din egne løbebevægelse. Således påstås det at man får stærkere muskler og sener.

Jeg har ikke helt kunne holde mig til ECCOs 6 ugers indkøringsprogram det havde jeg ikke tålmodighed til. Så jeg gik i dem derhjemme en enkelt dag og så ellers derud af på en 5 km tur.
Det føles total underligt den første km jeg løb, men efterhånden føltes det kanont. Allerede på første tur kunne jeg føle at jeg var kommet meget mere op på forfoden at løbe og jeg havde øget mit pace med 25 sek ved den samme puls som jeg normalt løb med.

Jeg havde rimelig ømme lægmuskler dagen efter men efter nogle træningsture på op til omkring 8-9 km. Besluttede jeg mig for at løbe Vestkystløbet i dem i dag. Det gik fint jeg har fået en enkelt lille vable på venstre storetå (lige mellem foden og tåen) men jeg er overbevist om at det var fordi skoen ikke var snøret helt stramt nok for venstre fod havde jeg ingen problemer med.

Det skal siges at jeg endda fra oktober 2008 og til marts 2009 ikke har kunnet løbe pga. et løber knæ. Hvilket jeg efter scanning og en tur på idrætsklinik har fundet ud af skyldes at min muskler på ydersiden af knæet, på mit venstre ben, er svagere end på højre. Det har indtil for en måned siden gjort ondt når jeg løb under 5 min i pace. Men med mine BIOM B mærker jeg intet.

Min form en nogenlunde konstant og jeg løb eventyrløbet i Odense på 48:16 for 10 km og i dag løb jeg 9,2 km på 42:00 med samme gennemsnitspuls som til eventyrløbet. Så jeg har fået mere hurtighed plus jeg føler at der er mere overskud efter løbet i dag end der var i Odense.

Jeg glæder mig til at kommer til at løbe længere distancer i mine ECCO BIOM B (Dem der ikke er lavet af læder)

Jeg overvejer faktisk at købe et par BIOM A også for at se om der er nogen forskel. ECCO anbefaler BIOM A til folk der løber omkring 4 min i pace og der under og BIOM B til dem over 4 min i pace.

De kan med andre ord anbefales de koster 1600 kr. Man kan læse mere på www.thebiomproject.com

Anders Lindegaard Nielsen 2009-06-14


Google Reklame
Som medlem får du...
Træningsdagbog
Rute opmåling
Vægt dagbog
Træningsgrafer
Træningsruter
Styr på løbeskoene
Løbsliste
Teams
Hitlister