Login
Brugere ialt:   6670
Glemt dit Login?
Længste distance
sidste 2 dage
1. Jannick Kjersgaard (49)
14.55 km Løb
Igår

2. Súni Jacobsen (57)
13.4 km Løb
Igår

3. Bjarne Balleby (69)
8.5 km Løb
Igår

Hurtigste træningspas
sidste 2 dage
1. Jannick Kjersgaard (49)
14.55 km Løb
12.3 km/t
Igår

2. Súni Jacobsen (57)
13.4 km Løb
11.05 km/t
Igår

3. Erik Jørgensen (59)
4 km Løb
8.92 km/t
Igår

Vidste du?
Opret dig som bruger og få en træningsdagbog
Opret en træningsdagbog
Hold styr på din træning med KeepOnMoving's online træningsdagbog.
Læs mere om alle de funktioner du får ved at oprette en træningsdagbog.
Tilmeld dit firma eller din klub
Opret et Team
Tilmeld dig - og opret så et Team og få en team kalender, hvor I kan planlægge træningen.
Læs mere om oprettelsen af et Team og alle fordelene der følger med.



Artikel

Tilbage



af Anders Lindegaard Nielsen, 02-08-2010
Musik når du svømmer!

Musik når du svømmer!

For to år siden kunne jeg svømme 25 meter i bedste Mallorca stil, så det nåede aldrig at blive trivielt. Men som jeg blev bedre og har besluttet mig for at lave Challenge Copenhagen i år, krævede det nogle gode lange svømmeture på over en time. Jeg kedede mig simpelthen så voldsomt og specielt i svømmehallen følte jeg at det var demotiverende at padle mig igennem den ene bane efter den anden.

På en træningstur til La Santa Sport så jeg en belgisk elitesvømmer med musik i ørene, så jeg måtte jo lige hen og spørge ind til hvad det var for noget. Fandt ud af at det var Speedo der har lavet denne vidunderlige kreation. Sådan en måtte jeg eje!

Så en tur på nettet og bestilles hjem fra USA og vupti tre dage senere var jeg den glade ejer at sådan en bandit. Det gav min svømning en hel ny dimension, jeg slappede meget mere af i vandet og min rytme blev bedre samtidig med jeg ikke kedede mig.

Lyden i medfølgende Speedo ear phones er god, men der er kun en størrelse propper med som var lidt for små til mine ører, plus de skal sættes rundt om øret og de falder let af når man laver en kolbøttevending. Musikafspilleren monteres på dine briller omkring elastikken i nakken og det fungerer fint det er også nemt at betjene den man kan skrue op og ned for volumen samt skifte nummer og tænd/sluk. Når man slukker den starter den næste gang hvor du stoppede og hiver du ear phones ud slukker den automatisk, god detalje.
Den lades op via din PC gennem USB og her smider du også musik ind på den gennem medfølgende program battery life er ca. 10-12 timer. Ledningen til ear phones er således kortet op og er designet til at afspilleren sidder på brillerne. Men pga. manglende variation i prop størrelse og lidt skrøbelig montering på mine ører, gik jagten på et par bedre jeg fandt således et par H2O Water Sports der er designet til surfere og kitesurfere. Jeg prøvede at bestille disse. Jeg blev simpelthen så glad der var tre forskellige størrelse ørepropper med og endda to sæt af hver lyden er god og de sidder med en bøjle omkring nakken bare perfekt. Eneste minus er at ledningen er lang som ved normale ear phones men den kan rulles sammen og gemmes i din badehætte. Men vær forsigtig med at rulle for skarpt man kan knække ledningen jeg har ødelagt et par fordi jeg var for voldsom til at rulle dem sammen.
Så keder du dig når du svømmer, kan du kigge lidt på disse links har sat et links ind til de briller jeg svømmer med som kun kan købes i USA da de simpelthen bare er for gode.

Musikafspiller: Pris ca. 600 kr. http://www.speedo.com/en/swimwear_products/speedodigital/aquabeat1gbmp3player_1/1gb_aquabeat.html

H2O Ear Phones: Pris ca. 400 kr.
http://www.h2o-sports.co.uk/item.asp?P_ID=1026&PT_ID=195&name=H20-Audio-Surge-Bass-Amplified-Waterproof-Headphones-

TYR Briller: Pris ca. 200 kr.
http://www.tyr.com/shop/hydrovision-p-213-c-68_70_75.html



Google Reklame
Som medlem får du...
Træningsdagbog
Rute opmåling
Vægt dagbog
Træningsgrafer
Træningsruter
Styr på løbeskoene
Løbsliste
Teams
Hitlister