Login
Users in total:   6670
Forgotten Login?
Længste distance
sidste 2 dage
1. Lars Aasted (60)
10.3 km Løb
Igår

2. Thomas Christensen (49)
7.6 km Gang
Igår

3. Karen Devantier (57)
7.15 km Gang
Igår

Hurtigste træningspas
sidste 2 dage
1. palle ROSEN Madsen (69)
1 km Løb - Interval
17.65 km/t
Igår

2. palle ROSEN Madsen (69)
.1 km Løb - Bakke
15 km/t
Igår

3. palle ROSEN Madsen (69)
6.52 km Løb - Bakke
14.32 km/t
Igår

Vidste du?
Opret dig som bruger og få en træningsdagbog
Get your own training calendar
Keep track of your training with KeepOnMovings online training calendar.
Read about the advantages you get by joining KeepOnMoving.
Tilmeld dit firma eller din klub
Create your own Team
Join and create your own Team and get the benifits of having a Team.
Read more about the Team concept.Article

Backby Torben C G Jensen, 27-09-2004
Berlin Marathon - endnu engang

Jeg kan ikke undvære det, jeg må simpelthen til Berlin hvert år for at få min medalje til samlingen. I år var det 8. gang jeg gennemførte Berlin Marathon i træk.
Det er et fantastisk løb, og stemningen er ubeskrivelig.

Lidt info om løbet
Vinderne blev Yoko Shibui (Japan) hos kvinderne. Hun vandt i tiden 2:19:41, og blandt mændene var det Filix Limo (Kenya) i tiden 2:06:44 der vandt med 5 sek. ned til nummer 2 - også en Kenyaner. Yoko Shibui vandt med næsten 4 minutter til nummer 2.

Vejret var ikke så godt i år. Temperaturen var omkring 12-13 grader - det små regnede med jævne mellerum, og det blæste lidt.
Det stoppede dog ikke de sædvanlige helt utroligt mange tilskuere for endnu engang at bakke op omkring løbet, og ikke mindst alle deltagerne, som alle blevet klappet i mål fra start til slut.

Jeg selv havde også et godt løb tiltrods for at jeg igennem længere tid har haft problemer med mine knæ, og jeg de sidste 2 uger op til løbet har været meget forkølet og haft ondt i halsen.
Ikke de bedste vilkår for at løbe et marathon, men i Berlin kan alt ske, og jeg kom også overraskende godt igennem med en slut tid på 3:42:10 - med en halv marathon tid på 1:43. De sidste 10 km var lidt hårde, og der var langt imellem hver km, men til sidst var Brandenburger Tor og målet der alligevel, også kom glæden tilbage.

En skæg historie
Jeg stoppede ca. hver 10. km for at strække ud, da det har hjulpet lidt på mine knæe under træningen, så det gjorde jeg også under løbet. Jeg stoppede ved ca. 10km, 21 og igen ved 33 km, og da jeg så stod der blandt tilskuerne på fortorvet, kom der en lille dreng, på omkring 7-8 år, hen til mig, og synes åbentbart at han lige ville fortælle mig på tysk vel at mærke, at "- målet er altså den vej...", hvis nu jeg skulle være i tvivl.Google Reklame
Som medlem får du...
Træningsdagbog
Rute opmåling
Vægt dagbog
Træningsgrafer
Træningsruter
Styr på løbeskoene
Løbsliste
Teams
Hitlister